Szezon előtti akció!

Nyitva vagyunk, repülünk!

Lepd meg kedvesedet egy jövőbeni élménnyel Valentin napon!
A jegyeink a kiállítási dátumtól 1 évig felhasználhatók, amit e-mailben vagy postán tudunk küldeni, de személyesen is átvehetők.

Hívj minket, írj nekünk!

1. A hőlégballonos sétarepülő jegy ára brutto 39.500FT (44.450 Ft helyett).
2. A jegy 2 teljes évig felhasználható (a kiállítási dátumtól számolva)
3. A jegy 20%-os kedvezményre jogosít reptérlátogatásra Ferihegyen  > https://www.repterlatogatas.hu/ 
(Ez a hőlégballonozástól teljesen független)

Telefon: +36-70-436-2727

(Ha nem tudjuk felvenni, pár órán belül visszahívunk!)

>> MEGRENDELÉS <<

Sétarepülés

SétarepülésA mai rohanó, stresszes világunkban egyre jobban éhezünk olyan élményekre, melyekkel pár órára is, de kiszabadulunk az őrjítő mókuskerékből.

Nagyon jó lehetőség felejthetetlen élményszerzésre, feltöltődésre egy 3,5 - 4 órás program, és egy órás hőlégballonos sétarepülés. Maga az izgalmas előkészületek, a ballon összeszerelése, a feltöltése, a felszállást megelőző események már kikapcsolódást okoznak, és ennek a csúcspontja, maga a repülés.

A ballonok kosarából teljes, 360 fokos kilátást nyújt a természetre ez a lehetőség. Minden más repülési lehetőségtől eltér. A kosárban tartózkodva átélhetjük a repülés igazi szabaságát.

A földtől elemelkedve még érezzük az alattunk elterülő mező illatát, és pár perc elteltével már közel 1000 méteres távolságból gyönyörködhetünk a tájban.

A sétarepülést szinte tényleg úgy kell elképzelni, mint egy sétát. A ballonnal kb. 5-15 km/órás sebességgel utazhatunk, és ez alig több, mint egy átlagos gyalogló sebessége.
Általában az engedélyezett magasság tengerszint felett számítva 1200 méter. A ballon pilótája folyamatos összeköttetésben van a földi követő kocsival, aki a leszállás helyszínére autózik "összeszedni" a légjárókat.

A repülési formák közül az egyik legnyugodtabb lehetőség. Teljesen körbe tekinthetünk, és nem zavar az élvezetben motorzaj sem.

Természetközeli, csendes, nyugodt - remek kikapcsolódás, rohanó életünkben! :)

Egyetlen egy apró bosszúság okozhat csak gondot, ha a sétarepülést a megváltozott meteorológiai helyzet miatt el kell halasztani. Ez azonban a mai, internetes világunkban, amikor elérhető megbízható időjárásjelentés, általában előző nap már látható, így nagyon ritkán kell feleslegesen kiautózni a felszállóhelyre. Ha a kitűzött napon nem kedvezett az időjárás, természetesen kitűzünk egy pótnapot :).