Jegyrendelés

Az alábbi úrlap segítségével személyre szabott repülőjegyet rendelhet hőlégballonos sétarepülésre.

A jegy így fog kinézni:

Hőlégballon repülőjegy

 

Megrendeléssel kapcsolatos tudnivalók:

A megrendelt repülőjegyeket az Ön által megadott e-mail címre 24 órán belül megküldjük, a számlával és repülés előtti a tudnivalókkal együtt. Személyes átvételre Zuglóban van lehetőség, külön kérésre postán is tudjuk küldeni. Kérjük, hogy a számlán szereplő összeget 8 napon belül szíveskedjen utalni a a számlán szereplő bankszámlánkra.

Érvényesség: A jegyek a megrendeléstől számított 1 évig érvényesek. Szabadon átruházhatók, de nem téríthetők vissza, érvényességük írásos kérelemre meghosszabbítható.

Helyfoglalás: A tervezett időpont előtt lehetőleg legalább 1 héttel (de javasolt ennél hamarabb, hetekkel előre, hogy a kiszemelt napon legyen még szabad hely), a jegyen megadott elérhetőségeken.

Foglalás törlése: Ha az Utas a lefoglalt időpontban nem jelenik meg, vagy a foglalását a lefoglalt időpontot megelőző 48 órán belül törli, a repülőjegye felhasználhatósága megszűnik. Kivételt képez orvos által igazolt egészségügyi probléma fennállása. Repülésre alkalmatlan időjárás esetén az Utassal új időpontot egyeztetünk.


Kérjük olvassa el az adatkezelési tájékoztatónkat

Megosztom

 

Logo

Unique Ballonsport Club